معاون بنیاد تعاون زندانیان کشور، در سفر به استان همدان با سرپرست زندان های همدان دیدار و در جلسه ای رویکردهای توسعه اشتغال و توانمندسازی زندانیان در زندان های استان را بررسی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان همدان؛ جبار باقری معاون بنیاد تعاون با حضور در استان همدان ضمن دیدار و گفتگو با بروجنی سرپرست زندان های استان از مجموعه تازه تاسیس هایپر حامی این شهر بازدید کرد.
جبار باقری معاون بنیاد تعاون زندانیان کشور به همراه محمدحسین آرمان تبار مدیرعامل شرکت تامین نیروی انسانی حامی امید در جلسه ای که با هدف ساماندهی و توسعه اشتغال زندانیان در دفتر بروجنی سرپرست زندان های استان برگزار شد شرکت کرد. در این جلسه مجمد رضا کاظمیان مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان همدان و مجید ملکی رئیس اداره اشتغال و حرفه آموزی زندان های استان نیز حضور داشتند که ساماندهی به مقوله اشتغال در زندانهای استان همدان با هدف بکارگیری و حضور حداکثری زندانیان در فضای کارگاهی، اشتغال نشسته و اشتغال اعزام به کار مورد تاکید واقع شد.
حمزه بروجنی در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت اشتغال در زندان های استان ارائه کرد.
بروجنی سرپرست زندان های استان همدان در این جلسه گفت: در سال 1402 تعداد 1287 نفر از زندانیان در دوره های مهارت آموزشی شرکت کرده اند که از این تعداد 1199 نفر از آنها موفق به شرکت در آزمون شده اند.
بروجنی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 1581 نفر از زندانیان استان همدان به در سه بخش اشتغال کارگاهی، اعزام به کار و اشتغال نشسته مشغول شده اند.
وی با اشاره به اقدامات بنیاد تعاون در ایجاد اشتغال و بکارگیری زندانیان در کارگاه های خصوصی و بخش های تولیدی بیرون از زندان تصریح کرد: در زمینه بکارگیری زندانیان و کمک به ایجاد کسب و کار برای آنها، بنیاد تعاون زندانیان استان همدان با راه اندازی کارگاه های تولیدی و عرضه محصولات تولیدی زندانیان و پرداخت به موقع دستمزدها توانسته فضای مطلوبی برای ترغیب زندانیان به فعالیت بیشتر ایجاد نماید.
در ادامه این جلسه جبار باقری معاون بنیاد زندانیان کشور ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال زندانیان گفت: اشتغال زندانیان و فراهم نمودن فضای کسب درآمد، باعث بهبود ارتباط بین فرد زندانی و اعضای خانواده می شود و از طرفی به کاهش میزان آسیب در داخل زندان و فضای خانواده ها نیز کمک می کند.
باقری افزود: توانمند سازی زندانیان از طریق مهارت آموزی و تاکید بر اشتغال تولید محور در کارگاههای اشتغال زندانها مسیر فکری زندانیان را به سمت اصلاح و بازپروری تغییر می دهد و زمینه بازاجتماعی شدن آنها را مهیا می کند. از این رو بنیاد تعاون زندانیان نقشی مهم در عرصه اصلاح و تربیت دارد.
در ادامه این جلسه، روشهای توسعه ظرفیتها در جهت بهره گیری از حضور حداکثری زندانیان در کارگاه های اشتغال، ترویج فرهنگ کار و همچنین گسترش و تجهیز فضای کارگاهی زندانها مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
پس از اتمام جلسه مذکور، معاون بنیاد تعاون زندانیان کشور با همراهی اعضای حاضر در جلسه از فروشگاه تازه تاسیس حامی که در محدوده شهرک مدنی شهر همدان با عنوان در فضایی به متراژ 450 متر مربع راه اندازی شده است بازدید کردند.
انتهای خبر/
نظر شما